Thuis in textiel sinds 1969
2000m² ruime keuze aan textiel & werkkledij

Werkkledij

Benjo Workwear is ons eigen, nieuwe, private label voor werkkleding. 

Het label richt zich op verschillende sectoren en biedt maatwerk voor de klant. 

Contacteer ons  voor meer informatie. We gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor u. 


We werken ook samen met onderstaande leveranciers. 

Stuk voor stuk merken met hoogwaardige kleding. 

Zo kan u in de beste omstandigheden werken, in alle veiligheid.

Met een ervaring van meer dan 95 jaar weten ze bij Fristads beter dan wie dan ook wat de behoeften van de werkende professional zijn. Ze maken functionele, duurzame en veilige werkkleding die zo ontworpen is dat je je comfortabel voelt en op je best bent in iedere situatie.Fristads heeft het breedste assortiment werkkleding van zware kwaliteit. Door dit assortiment kunnen we beter dan wie dan ook rekening houden met jouw behoeften.
Klik hierboven om hun catalogus te raadplegen.

Contacteer ons hiervoor een vrijblijvende offerte of informatie aanvraag.Tricorp is een Europees merk voor werkkleding met Nederlandse roots. Actief in meer dan 18 landen. 


Bij Tricorp vinden ze het belangrijk dat werkkleding veilig, kwalitatief hoogwaardig en functioneel is, maar vooral ook dat het comfortabel draagt, modieus en duurzaam is. Om écht iedere professional aan te kunnen kleden, hanteren zij een brede maatrange van XS t/m 8XL. 


Klik hierboven om hun catalogus te raadplegen.

Contacteer ons hier voor een vrijblijvende offerte of informatie aanvraag.Vandaag de dag is Safety Jogger een internationaal merk van PBM's (persoonlijke beschermingsmiddelen). 

Alle veiligheidsproducten zijn ergonomisch en esthetisch ontworpen door een Europees team, met de steun van ervaren professionals. Safety Jogger werd in 2001 opgericht onder de vleugels van de Cortina Groep en profiteert van de uitgebreide knowhow van dit internationale familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en distributie van schoenen en kleding, gevestigd in België.


Klik hierboven om hun catalogus te raadplegen.

Contacteer ons hier voor een vrijblijvende offerte of informatie aanvraag.CHAUD DEVANT is uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. Hun designs worden in Amsterdam ontworpen en daarna bewust in Europa geproduceerd.

Ze verkopen aan dealers en groothandels in meer dan 20 landen. 


Klik hierboven om hun catalogus te raadplegen.

Contacteer ons hier voor een vrijblijvende offerte of informatie aanvraag.

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte van het nieuws rond Benjo Workwear!