Thuis in textiel sinds 1969
2000m² ruime keuze aan textiel & werkkledij

Bij Textielgroothandel Benjo zijn we trots op ons assortiment werkkleding en daar hoort natuurlijk ook het merk Tricorp bij. Tricorp is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in de productie van de beste werkkleding voor professionals. Het bedrijf bestaat uit meer dan 70 medewerkers die samenwerken om de meest uiteenlopende vakgebieden te bedienen.

Mooi kan altijd mooier en goed altijd beter, dat is de missie van Tricorp. Niemand begrijpt beter dan zij dat samenwerken resulteert in een betere prestatie dan wanneer men als individu opereert. Tricorp wil dus samenwerken met leveranciers, dealers, collega's en dragers om producten, diensten en duurzaamheid te verbeteren. Het oneindige streven naar perfectie is geen keuze, maar een teamsport.

De visie van Tricorp is simpel: elke professional voorzien van de ideale outfit voor de ideale prestatie. De werkkleding moet de drager vertegenwoordigen in identiteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Tricorp. Het bedrijf wil meerwaarde creëren door het ontwikkelen en aanbieden van hoogwaardige werkkleding, circulaire artikelen en langdurige relaties met partners. Tricorp neemt zijn verantwoordelijkheid door producten veilig en eerlijk te produceren en grondstoffen van vandaag te gebruiken voor de grondstoffen van morgen.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar Tricorp Workwear en wilt u dit merk beter leren kennen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team via info@benjo.be of door te bellen naar 011/21.22.96. Wij komen graag naar u toe!

Topkwaliteit badlinnen om te koesteren

Marcia S.

Duurzaam, stevig en van heerlijke badstof.

Guy M.